Lämpöpumppu lämmittämään kotia LVI-Klemolalta

LVI-Klemola Oy myy Vetelissä sijaitsevassa liikkeessään erilaisia lämpöpumppuja kaikkiin kohteisiin. Palvelemme niin yksityisiä kuin yritysasiakkaitakin. Kerro meille kohteestasi, ja löydämme sinulle parhaan lämmitysratkaisun!

Lämpöpumpuissa on valinnan varaa

Maalämpö on uusiutuvaa energiaa, joka on varastoitunut kallioon, maaperään tai vesistöihin. Maalämpöpumpulla saadaan kerättyä varastoitunutta energiaa ja siirrettyä se lämmitysjärjestelmään ja käyttöveden lämmittämiseen. Ilmalämpöpumppu puolestaan kerää rakennuksesta ulkoilmasta lämpöä talteen ja pystyy tuottamaan uutta lämmitettyä ilmaa hyvällä hyötysuhteella ja soveltuu kesäaikana myös jäähdytykseen. Ilmalämpöpumppu on edullinen ja moniin eri lämmitysratkaisuihin helposti lisättävä ratkaisu. Vesi-ilmalämpöpumppu siirtää ulkoilman lämpöenergiaa siirtimen välityksellä esimerkiksi vesikiertoiseen lämmitykseen tai käyttöveteen. 

Kaikkiin kiinteistöihin on löydettävissä sopiva ratkaisu

Maalämpö on hankintahinnaltaan arvokkain, mutta toisaalta käytössä edullisin lämmitysratkaisu. Vesi-ilmalämpöpumppu menee lämpöpumppujen keskikastiin sekä hinnassa että lämmityskustannuksissa. Ilmalämpöpumppu on erittäin edullinen hankinta ja joustavimmin hyödynnettävissä muista lämmitysratkaisuista riippumatta. 

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt

Jos sinulla heräsi lisäkysymyksiä lämpöpumppuihin liittyen tai haluat tiedustella hintojamme, ota yhteyttä soittamalla tai jättämällä viesti yhteydenottolomakkeellamme.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Kiinnostuitko? Ota yhteyttö.

Voit jättää viestisi myös yhteydenottolomakkeellamme, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

REKISTERISELOSTE
1. Rekisterinpitäjä

LVI-Klemola Oy
Jyväskyläntie 232
69700 VETELI

Y-tunnus: 2208293-2

LVI-Klemola

Jyväskyläntie 232

69700 Veteli

Puh. 020 718 9670

Lähetä sähköpostia tästä