LVI-urakointi suurempiin kohteisiin - LVI Klemola Oy

LVI-Klemola Oy tekee LVI-urakointia Vetelistä käsin noin 200 kilometrin säteellä. Palvelemme taloyhtiöitä, julkista sektoria, yrityksiä sekä yksityisiä asiakkaita putkitöihin ja putkiremontteihin liittyen ammattitaidolla ja kokemuksella. Suunnittelemme projektit kustannustehokkaasti ja aikatauluiltaan pitäviksi. Referensseistämme löytyy kattavasti erilaisia LVI-urakoita: tehtaita, kouluja, palvelutaloja, sairaaloita, päiväkoteja, kiinteistöosakeyhtiöitä, liikekiinteistöjä ja teollisuusrakennuksia. Toimimme tilaajavastuulain velvotteiden mukaisesti:

LVI-suunnittelu

Teemme LVI-suunnittelua yksityisille ja yritysasiakkaille niin uudisrakennuksiin kuin peruskorjattaviin kiinteistöihin. Suunnittelupalveluitamme tarjoamme koko maan laajuisesti. Meiltä saat huolellisesti laaditut suunnitelmat rakennuksen lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmiksi sekä ammattilaisen vinkit suunnitteluvaiheen tueksi.

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt

Kysy lisää LVI-urakoinnista tai tee suoraan tarjouspyyntö! Voit ottaa yhteyttä soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeellamme. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko? Ota yhteyttö.

Voit jättää viestisi myös yhteydenottolomakkeellamme, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

REKISTERISELOSTE
1. Rekisterinpitäjä

LVI-Klemola Oy
Jyväskyläntie 232
69700 VETELI

Y-tunnus: 2208293-2

LVI-Klemola

Jyväskyläntie 232

69700 Veteli

Puh. 020 718 9670

Lähetä sähköpostia tästä