LVI-urakointi suurempiin kohteisiin - LVI Klemola Oy

Yhteystiedot

LVI-Klemola Oy tekee LVI-urakointia Vetelistä käsin noin 200 kilometrin säteellä. Palvelemme taloyhtiöitä, julkista sektoria, yrityksiä sekä yksityisiä asiakkaita putkitöihin ja putkiremontteihin liittyen ammattitaidolla ja kokemuksella. Suunnittelemme projektit kustannustehokkaasti ja aikatauluiltaan pitäviksi. 

Referensseistämme löytyy kattavasti erilaisia LVI-urakoita: tehtaita, kouluja, palvelutaloja, sairaaloita, päiväkoteja, kiinteistöosakeyhtiöitä, liikekiinteistöjä ja teollisuusrakennuksia. Toimimme tilaajavastuulain velvoitteiden mukaisesti.

LVI-suunnittelu

Teemme LVI-suunnittelua yksityisille ja yritysasiakkaille niin uudisrakennuksiin kuin peruskorjattaviin kiinteistöihinkin. Suunnittelupalveluitamme tarjoamme koko maanlaajuisesti. 


Meiltä saat huolellisesti laaditut suunnitelmat rakennuksen lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmiksi sekä ammattilaisen vinkit suunnitteluvaiheen tueksi.

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt

Kysy lisää LVI-urakoinnista tai tee suoraan tarjouspyyntö! Voit ottaa yhteyttä soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeellamme.